Esotèric Shopping Night 2021

El passat 30 i 31 d’Octubre, Ripoll Comerç va organitzar la primera ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT a Ripoll, una fira esotèrica que tenia com a objectiu dinamitzar el comerç local que, en aquesta ocasió, va obrir les portes durant tot el dia i matinada.

Durant la fira, es van poder veure tarots, bruixes, vidents i clarividents donant vida als carrers de la vila. Així mateix, Exther, la Bruixa de la nova Era, va recórrer alguns deis comerços oberts per purificar-los. Les jornades es van completar amb diferents rituals, com l’Oracle Participatiu que es va realitzar a la Plaça Sant Eudald, i espectacles a càrrec dels Diables de Ripoll. Així mateix, l’artista Ripollès Eudald Alabau va presentar un muntatge plàstic amb una temàtica adient a la diada de Halloween, amb dibuixos il·luminats amb leds i espelmes.
Paral·lelament a aquestes accions, tot aquell que comprava en qualsevol dels comerços que participaven en la fira, entrava en un sorteig de 100€ a gastar en una de les botigues adherides a Ripoll Comerç.

La Fira es va dur a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, el Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de Catalunya, i amb el suport de la UIER i l’Exther, la Bruixa de la nova Era i va ser tot un èxit. Tant, que des de feia dies no hi havia places d’hotel disponibles per aquell cap de setmana.

Contacta amb nosaltres

vols participar com a parada?

Si estàs interessat a participar en la nostra fira, deixa’ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres directament.